Főoldal  »  Bemutatkozás  »  Vezetői köszöntő

Vezetői köszöntő

 

Kedves Olvasó! 


Köszöntjük az MVMI Zrt. megújult honlapján!


Vállalatunk, mint az MVM Holding tagja, 2006-ban jelent meg a hazai informatikai szolgáltatáspiacon. Az MVMI Zrt. elsődleges célja, hogy a Holding tagvállalatainak magas színvonalú informatikai szolgáltatásokat nyújtson.

Magasan kvalifikált szakértői csapattal és korszerű infrastruktúrával biztosítjuk az informatikai hátteret partnereink számára. Az elmúlt évek során számos tapasztalatot szereztünk a különböző informatikai szolgáltatások nyújtása és kifejlesztése terén. Kialakítottuk és folyamatosan fejlesztjük szakértői csapatunkat annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalon nyújthassuk az IT hátteret a sorra megjelenő ügyviteli igényekhez.

A minőség iránti elkötelezettség erősítéseként cégünk ISO 9001 alapú minőségirányítási tanúsítványt szerzett. Társaságunk ISO 14001 alapú környezetirányítási valamint az ISO 27001 alapú információbiztonság irányítási rendszer tanúsítvánnyal is rendelkezik. Az IT szolgáltatási folyamatainkat a világszerte elterjedt ITIL ajánlás szerint szervezzük.

Jövőképünket arra építjük, hogy az MVMI Zrt. jelenleg is biztos pontot jelent az MVM Holding életében. Erre alapozva folyamatos fejlődés, fejlesztés, valamint szakértői csapatunk további bővítése mellett kívánunk még évtizedekig a Társaságcsoport informatikai motorja lenni.


6271

FELHASZNÁLÓSZÁM (FŐ)

1908

VIRTUÁLIS SZERVEREK SZÁMA (DB)

184

SZOLGÁLTATÁSOK SZÁMA (DB)